Søker...

Betty's Beauty SalonNY KUNDE?
Klikk på Registrer deg, fyll inn dine persondata og du får tilsendt et passord.

Opprett bruker her.

HAR DU VÆRT HOS OSS FØR?
Registrerte kunder som ikke har benyttet online booking tidligere, må første gang trykke på Logg inn og så "Jeg har glemt mitt passord" og få dette tilsendt.


Betty´s Beauty Salon, Grunerløkka. Åpnet sine dører i mai 2011.

Tanken var å åpne en skjønnhetssalong med glimt i øyet og kunden i fokus. Stilen er inspirert av 50/60- tallet vi kjenner igjen fra USA. Jentene har opptil 10 års erfaring som hudterapeuter og vi drar stadig på kurs for å lære mer.

Våre produktserier: Environ, Exuviance, Dermaceutic, Shellac CND, Vinylux, Billion dollar brows, Dr.Bronners magicsoap. Vi tilbyr Dermalux lysbehandling, hudpleie, microneedling, elektrolyse, voksing, vipper & bryns behandlinger, håndpleie, fotpleie, vippeextension klassiske/volumevipper, permanent makeup og til og med hull i ørene.


Tips! Hvis du har vært hos oss før, og skal ha flere behandlinger som din terapeut utfører og vet NØYAKTIG hvor lang tid disse behandlingene tar, kan du når du booker time, skrive dette på beskjed feltet og legge til en forespørsel om det feks er mulig å vokse overleppe, armhule, forme bryn.

Tel: 467 66 208

Åpningstider:

Mandag: 09-19

Tirs-Tors: 09-19

Fredag: 09-17

Lørdag: Etter avtaleVi selger gavekort!

 
Adresse:   Markveien 59B
0550 Oslo
Telefon:   46 76 62 08
Epost:   bettys.beauty@hotmail.no